Loopbaanadvies FNV

Thumbs up or like symbol in coffee froth

Wil jij net als de kandidaten loopbaanadvies? Kijk hier voor meer informatie, maak een afspraak via 0900 -9690 of laat je terugbellen.

De coaches van FNV geven net als in de afleveringen tips en advies om je kansen te verhogen. Wat kan er beter aan je sollicitatiebrief? Hoe kun je je sterke punten overbrengen in een gesprek? En wat zijn die sterke punten eigenlijk? Je kunt je namelijk pas richten op een geschikte functie, op het moment dat je erachter bent wat je wilt en waar je goed in bent!

Hoe gebruik je bijvoorbeeld je netwerk om je kansen op een baan te vergroten? Of om erachter te komen wat voor soorten banen er zijn, wat je aanspreekt en waar vacatures zijn of gaan komen?

Ook als je al een baan hebt, kun je je met de coaches van FNV verder ontwikkelen in bijvoorbeeld een training onderhandelen of het geven van een sterke presentatie!

Wil jij een keer sparren over je werkkansen? Weet je niet wat je je sterkste punten zijn?
Kijk dan eens bij de loopbaantrainingen van de FNV. De verschillende trainingen bestaan uit netwerken, solliciteren, loopbaanoriëntatie en onderhandelen. Meer informatie? Klik hier